Ook jouw bedrijf heeft genoeg momenten voor een Guilty Pleasure!

Zoet Per Post regelt het voor je. Wij sturen de lekkerste brownies en cupcakes voorzien van je logo of tekst naar een collega of klantenbestand. En natuurlijk op de datum dat jij dat wilt. Hoe gemakkelijk en lekker is dat?

Speciale kaart of een custom-made wikkel met je eigen logo?

Verjaardag van een collega of klant?

Wil je je personeel of relaties iets lekkers sturen met een speciale kaart met je eigen ontwerp of logo voor bijvoorbeeld een verjaardag? Dan kunnen we een speciale kaart voor je laten ontwerpen geheel naar wens en in je eigen huisstijl. Dit brengt natuurlijk éénmalig kosten met zich mee maar wij bewaren de kaart voor latere zendingen. Stuur ons een lijst met de verjaardagen van je personeel of klanten en wij zorgen ervoor dat ze de brownies in de brievenbus hebben op hun verjaardag*.

* = Alleen mogelijk op PostNL bezorgdagen 

Wenskaart of dooswikkel in eigen huisstijl ontwerp of logo op cupcakes?

Wil je je klanten of relaties verrassen met een doos brownies of cupcakes? Hoe mooi is het dan dat de wenskaart en/of dooswikkel geheel in je eigen huisstijl is. Of dat je eigen logo op de cupcakes staat. Zoet Per Post regelt het voor je.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.
Als bedrijf mag je achteraf betalen.
Wel zo gemakkelijk toch?

Bij Zoet Per Post snappen we dat je niet elke keer je pinpas wilt trekken als bedrijf zijnde, dus daarom mag je als bedrijf achteraf betalen. Als bedrijf moet je dan wel even een account aanmaken. We nemen de vrijheid om je gegevens te controleren en nemen eventueel contact met je op alvorens we de bestelling verwerken om er zeker van te zijn dat je niet alleen de factuur ontvangt maar ook de bestelling. Wel zo veilig, niet dan?

Zoet Per Pot
0