Als je voor 16.00 uur je zoete bestelling online plaatst, dan kan het pakketje de volgende dag al op de post.

Wij laten de pakketjes bezorgen met 24-uurs dienst van Post NL, maar kunnen een volgende dag levering helaas niet garanderen. Houd daar svp rekening mee.

Leverrichtlijnen PostNL pakketservice:

maandag verzenden = dinsdag bezorgen
dinsdag verzenden = woensdag bezorgen
woensdag verzenden = donderdag bezorgen
donderdag verzenden = vrijdag bezorgen
vrijdag verzenden = zaterdag bezorgen
zaterdag verzenden = maandag bezorgen

We bevestigen de verzenddatum aan je en sturen je een trackingnummer.
De bestelling is pas geplaatst als de betaling (ook als er spoedkosten in rekening worden gebracht) binnen is. Je kunt direct betalen met iDeal, Paypal of (als je de bestelling tijdig plaatst) via bankoverschrijving.

Bezorgen & Betalen

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Paypal

Heb je een PayPal account, dan kun je snel en eenvoudig betalen. PayPal verrekent het bedrag vervolgens met je bankrekening of creditcard. Wij rekenen geen extra kosten voor betalingen via PayPal. Nadat de PayPal betaling is voltooid, wordt je bestelling direct verwerkt.

Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Zoet per Post, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bankgegevens
Bank: Rabobank
Plaats: Almelo
IBAN: NL35RABO0302592865
BIC: RABONL2U

0